Нашите рецепти – вашите тайни помощници!

Нямате търпение да приготвите вкусен и здравословен десерт? Ако се колебаете как да заместите захарта с естествения й подсладител – ние сме подготвили решение за Вас!

В тази рубрика ще откриете разнообразни рецепти за сладости по всеки вкус. Искате да приготвите здравословни бисквитки към сутрешното или следобедното кафе, може би нещо сладичко, но нискокалорично след тренировка или пък планувате да изненадате любим човек с прекрасен сладкиш – екипът на „Стевия фор лайф“ е насреща!

На нашата страница ще намерите всичко необходимо за едно истинско кулинарно приключение. Старателно подготвените ни рецепти са изпробвани многократно с много усмивки и създавайки поводи за щастие. Те са подходящи като допълнително съкровище към семейната книга с рецепти, но също и за съвсем начинаещите в кулинарните дълбоки води. Точно описаните количества и продукти са подредени в последователни стъпки за достигането на сигурен успех! Не се притеснявайте от грешки, защото тук те са невъзможни. Насладете се на магията на един свят, изпълнен с творчество, креативност и вкусни малки радости!

А за любителите на творческите  експерименти в кухнята – нашата „книга“ с рецепти е отворена за нови вкусни попълнения! Изпращайте ни смело вашите кулинарни творения, а ние ще им дадем заслуженото им място за изява!

Стевиола придава неповторим вкус на всеки сладкиш