Кои сме ние и каква е нашата мисия?

Ние в Стевия Фор Лайф ЕООД имаме за цел да разпространяваме продукт, който да позволи на хората да живеят по-здравословно, без проблеми с кръвната захар, с високо pH на организма, предпазени от болести и със здрави зъби. Ние, както и редица учени и организации  по света, смятаме, че бялата захар е напълно негодна за диетата на един съвременен човек и може да бъде заместена от далеч по-качествения и натурален събрат от бъдещето и миналото – стевията.

Ние предлагаме продуктите на Steviola, немски производител на подсладители от стевия. Ние се занимаваме с внос на гама Steviola продукти, постепенно набиращи популярност с многобройните си благоприятни ефекти върху здравето.

Предимството на нашите продукти е невероятната комбинация от цена и качество. Със силната си концентрация на стевиозид и голяма сладост, малки количества Steviola подслаждат кафе и чай, а възможността за термична обработка прави стевията незаменим помощник в кулинарията. Струва си да се отбележи, че Steviola изделията са сертифицирани от редица европейски компании за контрол на качеството.

 

 

Стевия Фор Лайф ЕООД

гр. Стара Загора, бул.“Цар Симеон Велики“ №100, офис 411

0886 963 293

0893 458 977

*Материалите в сайта са с информативна цел. Ако страдате от здравословни проблеми, моля обърнете се към вашия личен лекар или специалист.